Изписаха мъжа, в близост до когото падна мълния по време

...
 Изписаха мъжа, в близост до когото падна мълния по време
Коментари Харесай

Изписаха мъжа, до когото падна мълния при бурята в София

 

Изписаха мъжа, наоколо до който падна гръмотевица по време на бурята в сряда вечерта. Това потвърдиха от болница " Св. Анна " - лечебното заведение, в което той се лекуваше.

Мъжът е без изгаряния. Той беше признат в отделението по кардиология в болничното заведение.

В момента се усеща добре. Освободен е от болничното заведение през днешния ден преди обяд.

Инцидентът стана малко преди 19:00 часа на 22 май, покрай бензиностанция в столичния квартал „ Младост “ 1.

 Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове  Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО)  4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО)  Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май 3 мин. Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май  В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО) 2 мин. В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО)  Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове  Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО)  4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО)  Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май 3 мин. Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май  В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО) 2 мин. В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО)

Екип на Спешна помощ дойде на място  и оказа първа помощ на потърпевшия, като го откара към най-близкото здравно заведение - Окръжна болница - УМБАЛ " Света Анна ".

Снимка: EPA

По късно оттова оповестиха, че " след направената първична диагностика е открито, че мъжът е в положително общо положение, контактен и съответен. Няма заплаха за живота му. "

Токът безусловно е минал по тялото на 30-годишния мъж , като той е извадил необикновен шанс, тъй като мълнията е паднала до него.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР